Webdesign.

Een website geldt tegenwoordig als een belangrijke basis voor een bedrijf. Websites zijn meer dan alleen een informatiebron voor (potentiële) klanten. Dit betekent dat de nieuwe website moet resulteren in nieuwe leads, meer telefoontjes, meer afspraken of verkopen. Is jouw website toe aan een nieuw design of heb je nog geen website en wil je een eigen website een laten maken?

Via het open source platform WordPress bouw ik websites geheel op maat en responsive. Dit betekent dat je website zich automatisch aanpast aan het schermformaat. Het voordeel van WordPress is dat je altijd eenvoudig aanpassingen kan doen en nieuwe content kan toevoegen. Ik hecht waarde aan een website die naast een mooi en functioneel design ook goed vindbaar is in zoekmachines. Je nieuwe website of webshop moet namelijk resultaat opleveren.

 
Verbluf je klanten met een prachtige website.

 

Voor iedereen een geschikte website.

Ik ontwikkel WordPress websites geheel op maat. Door mijn achtergrond als online marketeer besef ik dat je nieuwe website resultaat moet om toegevoegde waarde bij te dragen aan het succes van je bedrijf.

Responsive

Bij een responsive design past je website zich altijd automatisch aan naar het schermformaat van de gebruiker. Je nieuwe website ziet er altijd gelikt uit op een desktop, tablet en smartphone.

Gebruiksvriendelijk

Bezoekers kunnen eenvoudig navigeren door je website door duidelijke titels en een duidelijk menu. Je nieuwe website is bij voorkeur ruim opgezet, wat het erg overzichtelijk maakt.

Vindbaar

Je nieuwe website wordt standaard opgeleverd met basis SEO optimalisatie. Zo is je website vindbaar in Google en trekt het nieuw verkeer aan. Je website moet namelijk resultaat opleveren.

Responsive, gebruiksvriendelijk en vindbaar in Google.

 Je nieuwe webdesign is altijd responsive, heeft een hoge gebruiksvriendelijkheid en is vindbaar in Google. Een responsive webdesign betekent dat jouw website zich automatisch aanpast aan het schermformaat van de bezoeker. De website is dus ook mooi op mobiele telefoons. Op een gebruiksvriendelijke websites kunnen bezoekers eenvoudig navigeren, wat conversieverhogend werkt. Daarbij zorg ik dat je website geïndexeerd kan worden door Google, zodat je bezoek aan kan trekken via zoekmachines. 

Een website vanuit marketingperspectief.

Door mijn commerciële achtergrond en bachelor in marketing hecht ik veel waarde aan toegevoegde waarde van je nieuwe website. Daarom is het belangrijk om vast te stellen welke doelen bereikt moeten worden met de nieuwe website. Bijvoorbeeld een verhoging van aantal telefooncontacten, meer offerteaanvragen of nieuwe leads.

Samen bepalen we de online strategie die van toepassing is op je nieuwe website. Ik adviseer je over online strategieën en welke richting interessant kan zijn voor jou. Ik lever standaard websites op met bais SEO optimalisatie, zodat je nieuwe website vindbaar is in Google.

Het gemak van een WordPress website. 

Het CMS systeem WordPress is zeer gebruiksvriendelijk. Zo kun je in de toekomst heel eenvoudig nieuwe content aan de website toevoegen. Bijvoorbeeld nieuwe blog posts, nieuwe foto’s of video’s of nieuwe teksten. Hiermee blijft je website in de toekomst up-to-date en relevant voor bezoekers. Je kunt eenvoudig inloggen met je eigen inloggegevens en dingen aanpassen op de site. Uiteraard kun je altijd aan de bel trekken als iets niet helemaal lukt, ik ben daar om je dan te helpen.

 Een ander voordeel van WordPress is dat er talloze plug-ins zijn die bepaalde onderdelen makkelijk maken. Zo kun je eenvouding MailChimp koppelen voor e-mailmarketing, WooCommerce voor webshops, Yoast voor SEO optimalisatie en Monarch voor social sharing.

Een website op maat.

Bij het maken van website lever ik maatwerk. Hierbij maak ik gebruik van diverse thema’s die vervolgens geheel aan jouw wensen zijn aan te passen. Zo komt de huisstijl van jouw bedrijf heel mooi over op de website. Een website is een vorm van branding, een verkooppunt en een visitekaartje.

Ieder theme is geheel aan te passen naar wens. Bijvoorbeelde de kleurstelling, vormen van knoppen, vierkant of rond, een fullscreen design etc. Ik vind het belangrijk dat je inspraak kunt hebben op jouw design. Ook kun je het geheel uit handen geven. In goed overleg bekijken we samen de opties voor jouw nieuwe webdesign.

Mijn werkwijze in 4 stappen.

Ik werk graag doelgericht, planmatig waarbij het resultaat leidend is.

 

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Doelstelling bepalen.

Om te beginnen is het stellen van een heldere doelstelling van belang. Zo weten we we waar we naar toe werken.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|

Design & kleurstelling.

Een belangrijke stap: hier bepalen we de huisstijl van je nieuwe website. Ik adviseer jou een geschikt thema waar die gebruikt wordt als houvast.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|i

Ontwikkeling van de website.

Ik ga aan de slag om je nieuwe website te bouwen. Hierbij vind ik communicatie belangrijk. Tussendoor zullen we contact hebben en laat ik zien wat ik maak. Zo kunnen we tijdig bijsturen om het gewenste resultaat te behalen.

~|elegant-themes~|elegant-themes-icon~|Z

Oplevering.

Binnen de afgesproken tijd wordt je nieuwe website gelanceerd. De website moet geheel voldoen aan je wensen. Klanttevredenheid staat voorop.

Het proces van je nieuwe webdesign.

In vier heldere stappen ga ik te werk om jouw nieuwe website realiseren.

  • De online strategie scherpstellen
  • Het design en de kleurstelling bepalen
  • Ontwikkeling en optimalisatie
  • De oplevering van de nieuwe website

De online strategie scherpstellen
Allereerst is het belangrijk om te bepalen voor welk doel de website gebouwd of verbouwd moet worden. Samen bepalen we welke richting de WordPress website op moet en daarin adviseer ik je. Het is namelijk van belang om gestructureerd te werk te gaan voor het project.

Het design en de kleurstelling bepalen
Dit is een belangrijke stap, waar de huisstijl van je nieuwe website bepaald wordt. De stijl blijft natuurlijk dichtbij de identiteit van jouw bedrijf of organisatie.
Het is belangrijk om hier samen goed naar te kijken. Ik leg je inspirerende voorbeeldthema’s voor, die vervolgens geheel aan jouw wensen worden aangepast. Tijdens ons gesprek zal ik je advies geven over de kleuren die passen bij de producten, diensten en de doelgroep van de website.

Ontwikkeling en optimalisatie.
Na besloten te hebben hoe de website eruit moet zien, ga ik vol enthousiasme aan de slag om de website te bouwen.Ik bouw de website met de SEO gedachte in het achterhoofd.Zo worden diverse SEO technieken toegepast, zoals: het implementeren van XML-sitemap, alt-teksten toevoegen aan afbeeldingen, het plaatsen van tekstlinks en er wordt rekening gehouden met belangrijke zoekwoorden. Hierdoor kan de website direct na oplevering meteen goed scoren in de zoekresultaten.

Oplevering van de nieuwe website.
De nieuwe website is klaar om gelanceerd te worden. Voordat het live gaat, bekijken we samen de website helemaal naar wens is en dubbelchecken we of alles klopt. In dien nodig worden de laatste dingen aangepast, zodat je 100% tevreden bent over de nieuwe website.