Curriculum Vitae.

In januari 2019 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Commerciële Economie aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Tijdens deze opleiding heb ik een passie ontwikkeld voor online marketing. Hier kan ik mijn creativiteit in kwijt om resultaten te boeken voor een website. Dat is hetgeen waar ik voldoening uit haal! Na mijn studie ben ik begonnen met freelancen om mensen en bedrijven te helpen met het behalen van hun online doelen.

In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool of op de tennisbaan te vinden. Ik hou ook van reizen, zo ga ik van kleins af aan op wintersport en heb ik tijdens mijn studie de kans aangepakt om een minor in China te volgen. Ik ben behulpzaam, sociaal, creatief, kritisch, oplossingsgericht, ambitieus en leergierig.

Een overzicht van mijn werkervaring en opleidingen.

 

Werkervaring.

Social Deal

Online marketeer
Beheer van eigen campagnes in Google Ads en Facebook Business Manager. Hier draai ik campagnes voor leadgeneratie, page likes genereren en verkoop. Tijdens mijn werk ben ik dagelijks bezig de analyse, optimalisatie en innovatie van mijn campagnes. Hiervoor voer ik regelmatige A/B-testen uit. Ik ben verantwoordelijk voor een groot budget.

Dec 2019 – heden

Burghouwt 

Commercieel medewerker binnendienst
Werkzaam als binnendienst medewerker voor de timmerindustrie bij een bouwmaterialen groothandel. Offertes opstellen, orders en retouren verwerken via de mail en telefonisch contact met klanten.

Mrt 2019 – jul 2019

Swiss Sense

Student online marketeer
Ondersteuning van de SEO en SEA specialisten. De SEO werkzaamheden zijn: linkbuilding, content creatie, keyword onderzoek, SEO-checks en pagina optimalisatie. Voor SEA zijn dit: Google Advertenties maken, aanpassen en optimaliseren (tekst- en display) en campagnes analyseren. Ik heb met diverse tools voor SEO en SEA leren werken. Onder andere: Google Ads, Magento, MOZ, SEOquake en Majestic.

Mrt 2017 – sep 2017

Fundustry Events

Paintball instructeur
Als paintball instructeur verantwoordelijk voor het instrueren van groepen, het begeleiden van een paintball event en de daar bijkomende voorbereiding en schoonmaak werkzaamheden. Dit heb ik ervaren als een fantastische bijbaan naast mijn studie.

Jun 2011 – feb 2017

Buitenlandervaring in China.

In oktober 2017 heb ik de kans aangegrepen om een minor in het buitenland te doen. Dit was een droom die ik altijd al heb willen vervullen. Heb twee maanden gestudeerd in Xiamen, een stad met 8 miljoen inwoners waar ik nog nooit van gehoord had. Het ligt aan de kust, tussen Shanghai en Hong Kong, ten hoogte van Taiwan. In twee maanden tijd heb ik de Chinese cultuur leren kennen.

In China heb ik de minor Smart Business gevolgd, waar ik inhoudelijke kennis heb opgedaan over de wisselwerking van business en IT. We leerden over Internet of Things, robotics, programmeren en marketing automation.

Opleidingen.

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen

Bachelor, Commerciële Economie
De opleiding is voornamelijk gericht op marketing en sales. De opleiding heeft op deze gebieden een brede basis gelegd. In het derde en vierde leerjaar is de focus gelegd op marketingstrategie. Tijdens mijn studie heb ik een minor gevolg in China en heb ik (basis)kennis van online marketing opgedaan tijdens mijn stage bij bol.com en bijbaan bij Swiss Sense. Mijn afstudeerscriptie was een haalbaarheidsonderzoek voor een technisch bedrijf, deze heb ik afgerond met een 7.

Sep 2014 – jan 2019

Landstede

MBO niveau 4, Marketing & Communicatie
Deze opleiding heeft mij de basisvaardigheden van marketing aangeleerd, zoals: marktonderzoek, reclames- en marketingteksten bedenken en evenementen organiseren. Het was een zeer praktische opleiding waar veel met projectgroepen gewerkt werd. Tijdens de opleiding heb ik twee stages gelopen van een half jaar.

Sep 2011 – jul 2014

Deltion College

MBO niveau 3, Sport & Bewegen
Na mijn middelbareschool ben ik begonnen aan de opleiding Sport en Bewegen op het Deltion College te Zwolle. Na een half jaar realiseerde ik mij dat het lesgeven en voor de klas staan niet iets voor mij was in een latere carrière. Sport (kijken en zelf sporten) vind ik nog steeds enorm leuk en daar haal ik veel voldoening uit, maar dan wel in mijn vrije tijd. In februari ben ik gestopt en heb ik met een loopbaanbegeleider een keuze gemaakt voor mijn toekomst, hier kwam commercie uit.

Sep 2010 – feb 2011

Focus, nu Morgen College

VMBO TL
Na de basisschool ben ik naar het VMBO gegaan. Hier heb ik de Theoretische Leerweg gevolgd en afgerond. Profiel Economie met vakkenpakket: Nederlands, Engels, Duits, Frans Economie en Wiskunde.

Sep 2006 – jul 2010

Stages. 

Bosch Rexroth

Afstudeerder
Een haalbaarheidsonderzoek gedaan naar control loading systemen. Kort gezegd: de stuurbekrachtiging in vliegtuigsimulatoren. Tijdens het onderzoek heb ik inzichten opgedaan over de interne haalbaarheid, het verkooppotentieel in kaart gebracht en een de financiële begroting van het project. Door middel van interviews kennis vergaard over koopmotieven en de leverancierskeuze van potentiële afnemers. Scriptie afgerond met een 7.

Sep 2018 – jan 2019

Bol.com

Stagiair SEO
Meewerkstage op de afdeling Online Marketing in het SEO-team. Werkzaam voor de categorie Electronic & Toys. De werkzaamheden waren: keyword research, SEO analyses, content schrijven en webpagina’s optimaliseren. Daarnaast onderzoek gedaan naar content optimalisatie op mobile device. Stage afgerond met een 8.

Sep 2016 – jan 2017

SOS Events

Stagiair marketing
Eindstage MBO niveau 4. Werkzaamheden zijn landingpages schrijven (SEO), het maken van Google advertenties (SEA), on page optimalisatie en de voorbereiding van een evenementenbeurs. Doelgroeponderzoek gedaan naar huidige klanten in de regio Zuid‑Holland.

Feb 2014 – jul 2014

Spectral

Stagiair commercieël medewerker
Werkzaamheden zijn het verwerken van offertes, orders en retouren, content op de website bijwerken, verkoopgesprekken voeren in de showroom, magazijnwerkzaamheden en klanten telefonisch te woord staan.

Sep 2012 – jan 2013

Certificaten. 

Google

Google Ads Search (vernieuwd)

Okt 2020

Google

Google Analytics Individual Certification

Okt 2020

Google

Google Ads Display

Jul 2020

Google

Google Ads Measurement

Jun 2020